В общи линии щитовидната жлеза е орган с висока степен

...
 
 
 
В общи линии щитовидната жлеза е орган с висока степен
Коментари Харесай

Благотворна храна за щитовидната жлеза

 

 

 

В общи линии щитовидната жлеза е орган с висока степен на значимост за целият организъм.

Лесна и потребна храна за щитовидната жлеза.

Щитовидната жлеза е значима част от ендокринната система, която взе участие в синтеза на редица хормони, които поддържат естествената функционалност на вътрешните органи.

Нарушенията на ендокринната система се демонстрират с доста неприятни признаци, само че множеството хора не осъзнават, че повода за всички неприятности може да бъде дребен (само с 4 см. дължина) орган – щитовидната жлеза.

Малцина знаят къде се намира. Много от тях страдат от проблеми, свързани с щитовидната жлеза. Мнозина се лекуват по разнообразни способи. С тази къса публикация желаеме, да ви предложим потребна информация.

Ще ви бъдат нужни следните артикули:

№ Наименование на продукта Количество 1 Био ядки от елда 100 гр. 2 Куркума на прах 1 ч.л. 3 Зелени морски водорасли на прах 50 гр. 4 Изворна вода 0,5 л. 5 Сол на усет

Начин на подготвяне:

За начало пригответе елдата, както нормално, според напътствията на опаковката. Добавете куркумата и зелените водорасли. Към готовата примес, която би трябвало да има кашест тип, прибавете сол по ваш усет. Разбъркайте добре.

Кашата би трябвало да придобие жълто-оранжев цвят и има доста прелестен усет. Самата куркума има способността да пречиства кръвта и от дълго време се употребява за медицински цели.

Морските водорасли можете да намерите в аптеките или в био магазините.

Консумирайте и си следете положението. Препоръчително е да се консултирате с лекуващия ви доктор, по отношение на продуктите в дадената рецепта.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР